Smycka Magazine

Ni vann i tävlingen om Michael Kors!

Tävlingen är avslutad!
Grattis Fredrik Tellman till en trendig klocka och till Yvonne Odd som tar hem det fina smyckesetet.

Nu tävlar vi ut en stilren klocka och ett trendigt set från populära Michael Kors. Två vinnare ska koras så passa på att kamma hem en extra julklapp till dig själv eller till någon du tycker om. Svara på en enkel fråga, motivera kort och klockan eller setet med halsband och örhängen kan bli ditt!

Fråga:
Om du åker till New York är det inte helt omöjligt att du vill se en musikal... Vart beger du dig?

1. Broadway
X. Picadilly Circus
2. Moulin Rouge

Maila ditt svar, kompletta kontaktuppgifter och en kort motivering om vilken av vinsterna du vill vinna och varför. Skriv Michael Kors i ämnesraden och skicka svaret senast 27 november till: tavling@smycka.se Eventuell vinstskatt betalas av våra vinnare. Lycka till!