SÖNDAG 11 NOVEMBER FIRAR VI PAPPA

SÖNDAG 11 NOVEMBER FIRAR VI PAPPA

Vi har kommit till årets höjdpunkt för alla pappor. Söndag 11 november firar vi fars dag för att visa alla fantastiska pappor lite extra uppskattning. Kom in till oss för att hitta det bästa smycket eller klockan att överraska honom med. Här har vi samlat våra bästa presenttips.

Stilrena arm- och halsband
Vi har armband i läder, stål, silver och guld m.m. Bär ett, kombinera tillsammans eller varför inte matcha armbandet med pappas favoritklocka. Vi har även stilrena länkar och halsband med brickor. Valen är många och vi kommer gärna med goda råd med det är du som känner din pappa bäst!

herrmodeller

Klockor för honom
Hos oss finns många klockmodeller så kom in och välj ut den snyggaste till din pappa. Välj mellan armband i läder eller stål, stilrena urtavlor eller en lite mer avancerad kronograf. Gillar pappa tekniska prylar kanske den bästa presenten är en häftig smartwatch!

herrklockor

Gravera något personlig
Vi hjälper dig att göra gåvan extra personlig. I våra butiker kan vi presentera ett antal valbara typsnitt för att gravera ditt personliga budskap. Allt ifrån initialer på stilrena manschettknappar till barnens namn på en eller flera gravyrbrickor. Det är även möjligt att gravera klockans baksida som ett fint minne av hur omtyckt din pappa faktiskt är.

Välkommen in i butik och inspireras eller lägg din order direkt i vår shop med smidig hemleverans. Tillsammans hjälps vi åt så pappa får den bästa dagen!