UPPVAKTA EN STUDENT

UPPVAKTA EN STUDENT

Vi närmar oss sommaren och därmed en mängd högtider värda att uppmärksamma. Vi har presenter till student, födelsedagar, dop, bröllop och konfirmation m m.

Gravera ett personligt budskap
På en klockas baksida kan du välja att gravera ett datum eller några betydelsefulla ord. Vi har även mängder av brickor, både färdiggraverade med texter som t ex "Never give up your dreams", "Loved" och andra fina budskap. Dessa finns i olika format men vänta inte för länge om du vill gravera något eget då dessa är eftertraktade presenter och vi behöver en liten stund på oss för att gravera.

Svårt att välja?
Har du svårt att bestämma dig så tipsar vi om våra alltid lika uppskattade presentkort. Laddas med valfritt belopp och gäller i hela 2 år så den du överraskar får gott om tid att välja sin present. Våra presentkort levereras alltid i en fin ask så gåvan känns exklusiv.

Öppet dygnet runt
Vi har många passande presenter i vår e-handel men än större sortiment i våra butiker där vi också finns på plats för att ge dig goda råd. På hemsidan kan du handla dygnet runt och sedan hämta dina varor kostnadsfritt i någon av våra butiker. Vill du göra det extra smidigt så levererar vi till din adress mot en kostnad av 49 kronor. Kom ihåg att meddela oss om du önskar dina varor inslagna. Den servicen bjuder vi självklart på! Varmt välkommen till oss.