PresentinslagningHemleveransBetala med SwishFri försäkring över 700 kr
0

Favoriter

Metaller

Metaller

Här ger vi dig råd för hur du kan tänka när det kommer till val av metall i din ring.

Vilka metaller kan man välja i Classic kollektionen?

I kollektionen är det stor valfrihet på vilken färg och metall du vill ha på din ring. Vi arbetar med 18K röd-, vit-, rosé- och gult guld, samt platina, palladium och silver. Här på webben kan du beställa Classicringar i 18k röd- och vitguld. I våra butiker får du alltid hjälp av våra erfarna och professionella säljare för att hitta din drömring, både från våra utvalda kollektioner och om du har speciella önskemål.

Vad betyder 18K guld?

Att ett smycke består av 18K guld innebär att ädelmetallen är legerad (blandad) med andra metaller för att göra guldet formbart. 24 karat guld är 100% rent guld men att arbeta med så rent guld är alldeles för mjukt för att kunna användas som smycke. I Sverige arbetar vi oftast med 18 karat.

Ett smycke som består av 18 karat så är guldhalten 18/24, och har alltså 75% rent guld, och beroende vilka andra metaller man legerar med kan man få fram olika färg och egenskaper på guldet.

olika metaller för våra ringar. Platina, rött guld, vit guld, roséguld, palladium och silver.

Olika ytor

Genom att förse ringen med olika ytbehandlingar, som till exempel mönster och matterade ytor, kan du få en mer personlig ring. Med mattering får du en fin kontrast mot de blanka ytorna.

Olika matteringar på våra ringar. Blank, hamrad, rosenholm, slagmatt, grovtaft yta.

Support

KundserviceBetalning & leveransKöpvillkorSaldo - Presentkort

Smycka

Om ossLediga jobbIntegritetspolicy

Adress

Smycka ABHamngatan 4652 24 KarlstadOrg nr 556205-9955

Sociala medier

FacebookInstagram