Kostnadsfri presentinslagningBetala med SwishLeverans inom 3-5 dagar
Kundservice
0

Favoriter

lilyandrose

Möt designern bakom Lily and Rose

  • Hem
  • Tillbaka till Tips
  • Möt designern bakom Lily and Rose

Med en bakgrund inom modedesign har designern Therese Zetterberg skapat ett framgångsrikt koncept med sina kompletterande varumärken Lily and Rose och Zetterberg Couture. Under Zetterberg Couture har Therese designat couture klänningar, brudklänningar och ready to wear kollektioner i 9 år. Lily and Rose är det medföljande varumärket för fristående eller matchande smycken. Therese Zetterbergs glittrande idéer inspireras från allt som är vackert, vintage haute couture, arkitektur och en blandning av vintagesmycken och kronjuveler. Föreställ dig kvinnorna i filmen the Great Gatsby eller damerna i den brittiska serien Downton Abbey.

Var kommer namnet ifrån?
Namnet Lily and Rose kommer från tv-serien Sex and the City. En av huvudrollerna, den rika och sofistikerade Charlotte York Goldenblatt döper sina döttrar till Lily och Rose. "Lily and Rose" är en hyllning till den bästa TV-serien som någonsin gjorts. Jag var 16 år gammal när serien startade och det var min största inspirationskälla på den tiden. I tre år var jag en Carrie Bradshaw lookalike varje helg.

Nästa steg
Vi arbetar ständigt på att utveckla vår design, nya former och våra unika färgkombinationer som är vårt signum. Lily and Rose ska alltid kännas nytt och inspirerande, flörtigt, trendigt men med en klassisk bas. Lily and Rose växer snabbt, det kommer att synas stort på den internationella marknaden de närmaste 3 åren. Vi etablerar oss just nu för fullt på den engelska marknaden med egen butik, nya återförsäljare och varuhus, samt att vi planerar att öppna en butik i Stockholm under 2016.

Se produkter från Lily and Rose

Support

KundserviceBetalning & leveransKöpvillkorSaldo - Presentkort

Smycka

Om ossLediga jobbIntegritetspolicy

Adress

Smycka ABKanikenäsbanken 6652 14 KarlstadOrg nr 556205-9955

Sociala medier

FacebookInstagram