Köpvillkor

Kundservice

Kontakta oss om du har frågor angående din beställning. Ring kundservice på telefon 054-769 01 00 vardagar 9-15.30 eller skicka ett mail till: [email protected] Smycka har som målsättning att svara på mail inom 48 timmar. Om detta inte är möjligt meddelas kunden om när vi kan återkomma med ett svar.

Bytesrätt och öppet köp

Bytesrätt och öppet köp gäller plomberad vara i upp till 14 dagar mot uppvisande av kvitto. Du kan skicka tillbaka varan eller byta/lämna tillbaka i den butiken du har hämtat ut varan i. Bytesrätt och öppet köp gäller inte presentkort, reavaror eller specialbeställningar.

Ångerrätt

Du har alltid ångerrätt i 14 dagar i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Detta innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp genom att meddela Smycka detta inom 14 dagar från det att du eller ett ombud till dig tagit emot den beställda varan (ångerfristen). Meddela oss angående din retur genom att fylla i och skicka med returformuläret som kom i paketet tillsammans med dina produkter. Varan ska skickas i retur inom 14 dagar och ska vara plomberad, i originalförpackning och vara väl emballerad. Du kan även lämna in din retur kostnadsfritt i den butiken du har hämtat ut varan i. 

Om du inte vill använda alternativen ovan så kan du använda den standardblankett för utövande av ångerrätt som Konsumentverket tagit fram. Du hittar den på www.konsumentverket.se

För mer information om ångerrätt, se Köpvillkor (pdf) längre ner på denna sida.

Frakt och leverans

Du kan alltid välja att hämta dina varor kostnadsfritt i någon av våra butiker. Vid beställning till hemadress tillkommer en fraktkostad på 49 kr. inklusive moms. Vi försöker alltid leverera inom 3-5 arbetsdagar från den dag beställningen gjorts. Leverans inom Sverige.

Betalning

På Smycka.se kan du betala med Visa, Master Card, American Express, fakturabetalning eller delbetalning.

Köpvillkor (pdf)