Kostnadsfri presentinslagningHemleveransBetala med SwishFri försäkring över 695kr
0

Favoriter

Om oss

Från skisser i sand

På en solig strand, under en utbildningsresa 1979, träffades ett antal butiksägare med lysande framtidsvisioner. Efter skissande av värdeord i sanden såg de direkt att de hade samsyn på vad som var viktigt och var de önskade att branschen skulle nå. Där och då växte Smycka fram. Ett av de viktigaste värden man var överens om var att hög kompetensnivå på både guldsmeder och butikspersonal är A och O. Det är något vi håller hårt i även idag drygt 40 år senare. Genom vår unika kompetens, rätt varumärken, personlig service och genuin hantverkskunskap med både guldsmeder och urmakare arbetar vi för att erbjuda branschens mest hållbara- och intressanta livsstilskoncept. Vårt mål är att hjälpa dig hitta personliga smycken och klockor för varje tillfälle i livet och där känslan av omtanke ska finnas kvar länge. 

Idag är vi 50 butiker i Smycka-kedjan. Butiker som stöttar varandra och driver utvecklingen framåt. Med vårt svensktillverkade varumärke Classic ligger vi i framkant med certifierat hållbara förlovnings- och vigselringar. Kollektionen är stor men du kan också välja att designa din egen ring. De flesta butiker har egen guldsmed på plats som tillverkar personliga smycken och reparerar dina äldre.

Vårt ansvar

Vi arbetar aktivt för ett hållbart samhälle, där vi värnar om miljö, resurser och människor. Några områden som vi fokuserar extra på i vårt miljöarbete är metall- och diamanthantering, kemikalier och förpackningar. Vill du veta mer om vårt miljö-, hållbarhets- och certifieringasarbete hittar du det under avsnittet Hållbarhet.

Reklamombudsmannen

Vi stöder även stiftelsen Reklamombudsmannens arbete för hög etik i reklam- och marknadskommunikation.

Smycka AB
Besöksadress:
Hamngatan 4
652 24 Karlstad

Postadress:
Box 5142
650 05 Karlstad

Org. nr 556205-9955

Mail: info@smycka.se

Kundtjänst: 054-769 01 00

Support

KundserviceBetalning & leveransKöpvillkorSaldo - Presentkort

Smycka

Om ossLediga jobbIntegritetspolicyHållbarhet

Adress

Smycka ABHamngatan 4652 24 KarlstadOrg nr 556205-9955

Sociala medier

FacebookInstagram