Kostnadsfri presentinslagningHemleveransBetala med SwishFri försäkring över 695kr
0

Favoriter

Designa din drömring hos oss

Designa din drömring hos oss

Med Classic har du möjlighet att påverka och designa din egen personliga förlovnings- eller vigselring. Du väljer själv färg, höjd och bredd. Du har också möjlighet att välja storlek på sten och antal stenar. Kom in till din Smyckabutik så skapar vi din unika drömring tillsammans. Vi har lång erfarenhet och våra kompetenta säljare ger dig goda råd för att du ska hitta en Classicring att trivas med. Alla ringar är svensktillverkade av återvunnet guld och våra diamanter är certifierade enligt Kimberleyprocessen för att du ska kunna känna dig trygg med ditt val. Ett certifikat och en försäkring ingår alltid när du köper någon av våra Classicringar i 18K guld.

klassiker


Tycke och smak kan verkligen variera och därför är vi måna om att erbjuda många olika val när du väljer ring att bära genom livet. Förutom nedanstående val är det också möjligt att kombinera t.ex. rött och vitt guld och på så sätt få en ring som är lätt att matcha med övriga smycken. Vi tipsar dig även om att prova ringen flera gånger innan du bestämmer dig för att den ska kännas perfekt på ditt finger. Du bör också ta ställning till hur du vill ha insidan på ringen... rak, kupad eller helt rund. Välkommen in att för prova ut vad som känns skönast för dig!


Genom att förse ringen med olika ytbehandlingar, som till exempel mönster och matterade ytor, kan du få en mer personlig ring med mera liv. Med mattering får du en fin kontrast mot de blanka ytorna.


Vi ser fram emot att få hjälpa dig med alla frågor och funderingar. Inspireras på vår hemsida så hjälper vi dig med beställningen i butik. Din närmaste Smyckabutik finns här. Varmt välkommen till oss!

Support

KundserviceBetalning & leveransKöpvillkorSaldo - Presentkort

Smycka

Om ossLediga jobbIntegritetspolicyHållbarhet

Adress

Smycka ABHamngatan 4652 24 KarlstadOrg nr 556205-9955

Sociala medier

FacebookInstagram