Kostnadsfri presentinslagningHemleveransBetala med SwishFri försäkring över 695kr
0

Favoriter

","image":["https://www.smycka.se/pub_images/original/vardering.jpg"],"mpn":"vardering","sku":"vardering","productID":"vardering","category":"Tjänster","offers":{"@type":"Offer","priceCurrency":"SEK","price":1,"url":"https://www.smycka.se/tjanster/vardering","availability":"http://schema.org/OutOfStock"}}
värdering

Värdering av smycken

Smycka har stor erfarenhet och kunskap om värderingar, du kan med förtroende vända dig till oss när du behöver få dina smycken värderade.

Oavsett om du ska teckna en försäkring för nya smycken, varit utsatt för stöld, vid bodelning eller bouppteckning så hjälper vi dig med en värdering av dina smycken. Tänk på att du behöver boka tid för att få en värdering utförd.

Vanliga frågor

Hur kan man se om det är äkta guld?

Äkta guld är försett med guldstämplar, om det är svårt att tyda en stämpel eller om stämpeln saknas så kan du besöka någon av våra Smycka-butiker där de med hjälp av speciella tester kan se guldhalten i ett smycke.

Vad kostar det att värdera smycken?

Priset för en värdering kan variera, kontakta din närmsta Smycka-butik för att få ett kostnadsförslag. Det är alltid bra att värdera dina smycken, särskilt i de fall där du inte har ett kvitto kvar, t.ex. vid arvegods, för att på så vis förenkla ett eventuellt försäkringsärende.

Var kan jag få mina smycken värderade?

Våra Smycka-butiker erbjuder värdering av smycken. Kontakta din närmsta butik för hjälp och rådgivning. (länk till våra butiker-söket)

Hur många karat är rent guld?

100% rent guld benämns som 24 karat, eller 24K. Guld är en mjuk metall, och är därför ofta legerat med andra metaller för att ge ett slitstarkare smycke. Det vanligaste bland guldsmycken är 18K, som innebär 75% rent guld.

Support

KundserviceBetalning & leveransKöpvillkorSaldo - Presentkort

Smycka

Om ossLediga jobbIntegritetspolicyHållbarhet

Adress

Smycka ABHamngatan 4652 24 KarlstadOrg nr 556205-9955

Sociala medier

FacebookInstagram