Kostnadsfri presentinslagningBetala med SwishLeverans inom 3-5 dagar
Kundservice
0

Favoriter

VÄLKOMMEN TILL SMYCKA HALMSTAD

Vi älskar smycken och klockor och när du handlar hos oss vill vi att känslan av omtanke ska finnas kvar länge. Genom vår unika mix av kompetens, rätt varumärken, personlig service och genuin hantverkskunskap, har vi samma filosofi: att hjälpa dig att hitta personliga smycken och klockor för varje tillfälle i livet. Med vårt eget svensktillverkade varumärke Classic vågar vi påstå att vi är experter på förlovnings- och vigselringar. Kollektionen är stor men du kan också välja att designa din egen unika ring med hjälp av vår skickliga guldsmed här i butiken. Vi önskar dig varmt välkommen till vår butik!

Öppettider

Måndag-Fredag: 10-18
Lördag: 10-13
Söndag: Stängt

Kontakta oss

Hitta butik

Viktoriagatan 5
302 46 Halmstad

Gammalt guld blir nytt

Vi hjälper dig att omarbeta gamla guldsmycken till något nytt och användbart. Låt inte gammalt guld ligga och samla damm, kom in till oss för inspiration och vägledning. När du har bestämt dig hjälper vår guldsmed till med en omarbetning och du får ett nytt och användbart favoritsmycke. Vi hjäper dig även att laga smycken som gått sönder så de kan glänsa vidare länge till.

Gammalt guld blir nytt

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec odio. Quisque volutpat mattis eros. Nullam malesuada erat

Våra varumärken

Support

KundserviceBetalning & leveransKöpvillkorSaldo - Presentkort

Smycka

Om ossLediga jobbIntegritetspolicy

Adress

Smycka ABKanikenäsbanken 6652 14 KarlstadOrg nr 556205-9955

Sociala medier

FacebookInstagram