PresentinslagningHemleveransBetala med SwishFri försäkring över 700kr
0

Favoriter

VÄLKOMMEN TILL SMYCKA KARLSKRONA

Vi älskar smycken och klockor! Genom vår unika mix av kompetens, rätt varumärken, personlig service och genuin hantverkskunskap, har vi samma filosofi: att hjälpa dig att hitta personliga smycken och klockor för varje tillfälle i livet. Med vårt eget svensktillverkade varumärke Classic vågar vi påstå att vi är experter på förlovnings- och vigselringar. Kollektionen är stor men du kan också välja att designa din egen unika ring i samråd med våra duktiga säljare. Vi önskar dig varmt välkommen till vår butik!

Öppettider

Mån-Fre: 10–18
Lördag: 10–15
Söndag: Stängt

Kontakta oss

Hitta butik

Borgmästaregatan 16
371 34 Karlskrona

Med känsla för hantverk och det vackra

Classic är verkligen möjligheternas ring som passar för livet alla stora händelser. Ringarna tillverkas i Sverige av våra skickliga guldsmeder och vi använder oss av återvunnet guld. När du väljer Classic medföljer certifikat och en trygg försäkring. Du har alla möjligheter att sätta din egen personliga prägel på din Classic-ring. Vad tilltalar dig?

  Boka ringprovning:

Boka ringprovning

Hos oss kan du få hjälp att hitta just din drömring för varje tillfälle i livet. Bokar du en ringprovning går vi gemensamt igenom sortimentet för att hitta ringen som är perfekt för just din stil och smak. Maila oss på karlskrona@smycka.se för att boka tid.

Support

KundserviceBetalning & leveransKöpvillkorSaldo - Presentkort

Smycka

Om ossLediga jobbIntegritetspolicyHållbarhet

Adress

Smycka ABHamngatan 4652 24 KarlstadOrg nr 556205-9955

Sociala medier

FacebookInstagram