Kostnadsfri presentinslagningHemleveransBetala med SwishFri försäkring över 695kr
0

Favoriter

VÄLKOMMEN TILL SMYCKA SÖLVESBORG

Vi älskar smycken och klockor och när du handlar hos oss vill vi att känslan av omtanke ska finnas kvar länge. Genom vår unika mix av kompetens, rätt varumärken, personlig service och genuin hantverkskunskap, har vi samma filosofi: att hjälpa dig att hitta personliga smycken och klockor för varje tillfälle i livet. Med vårt eget svensktillverkade varumärke Classic vågar vi påstå att vi är experter på förlovnings- och vigselringar. Kollektionen är stor men du kan också välja att designa din egen unika ring med hjälp av vår skickliga guldsmed här i butiken. Vi har också ett stort klocksortiment med urmakare på plats. Vi önskar dig varmt välkommen till vår butik!

Öppettider

Måndag-Fredag: 11-18
Lördag: 11-15
Söndag: Stängt

Kontakta oss

Hitta butik

Södergatan 2
294 21 Sölvesborg

Med känsla för hantverk och det vackra

Classic är verkligen möjligheternas ring som passar för livet alla stora händelser. Ringarna tillverkas i Sverige av våra skickliga guldsmeder och vi använder oss av återvunnet guld. När du väljer Classic medföljer certifikat och en trygg försäkring. Du har alla möjligheter att sätta din egen personliga prägel på din Classic-ring. Vad tilltalar dig?

Boka ringprovning

Hos oss kan du få hjälp att hitta just din drömring för varje tillfälle i livet. Bokar du en ringprovning går vi gemensamt igenom sortimentet för att hitta ringen som är perfekt för just din stil och smak. Maila oss på solvesborg@smycka.se för att boka tid.

Ta vara på tiden

Här i butiken har vi urmakare med mångårig erfarenhet som kan hjälpa dig med dina klockor. Behöver din klocka repareras eller vill du ha råd om hur du bäst sköter om din klocka? Välkommen in till oss!

Support

KundserviceBetalning & leveransKöpvillkorSaldo - Presentkort

Smycka

Om ossLediga jobbIntegritetspolicyHållbarhet

Adress

Smycka ABHamngatan 4652 24 KarlstadOrg nr 556205-9955

Sociala medier

FacebookInstagram