PresentinslagningHemleveransBetala med SwishFri försäkring över 695kr
0

Favoriter

Välkommen till Smycka Arvidsjaur

Vi älskar smycken och klockor och när du handlar hos oss vill vi att känslan av omtanke ska finnas kvar länge. Genom vår unika mix av kompetens, rätt varumärken, personlig service och genuin hantverkskunskap, har vi samma filosofi: att hjälpa dig att hitta personliga smycken och klockor för varje tillfälle i livet. Med vårt eget svensktillverkade varumärke Classic vågar vi påstå att vi är experter på förlovnings- och vigselringar. Kollektionen är stor men du kan också välja att designa din egen unika ring. Vi har även ett stort klocksortiment och urmakare på plats. Vi önskar dig varmt välkommen till vår butik!

Öppettider

Måndag-Fredag: 9-17.30 (Lunch 12-13)
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Kontakta oss

Hitta butik

Storgatan 10
933 31 Arvidsjaur

Återanvänd ditt guld

Vi hjälper dig att omarbeta gamla guldsmycken till något nytt och användbart. Kom in till oss för inspiration och vägledning. När du har bestämt dig hjälper vår guldsmed till med en omarbetning och du får ett nytt och användbart favoritsmycke. Vi hjälper dig även att laga smycken som gått sönder så de kan glänsa vidare länge till.

Boka ringprovning

Hos oss kan du få hjälp att hitta just din drömring för varje tillfälle i livet. Bokar du en ringprovning går vi gemensamt igenom sortimentet för att hitta ringen som är perfekt för just din stil och smak. Maila oss på arvidsjaur@smycka.se för att boka tid.

Med känsla för hantverk och det vackra

Classic är verkligen möjligheternas ring som passar för livet alla stora händelser. Ringarna tillverkas i Sverige av våra skickliga guldsmeder och vi använder oss av återvunnet guld. När du väljer Classic medföljer certifikat och en trygg försäkring. Du har alla möjligheter att sätta din egen personliga prägel på din Classic-ring. Vad tilltalar dig?

Ta vara på tiden

Här i butiken har vi urmakare med mångårig erfarenhet som kan hjälpa dig med dina klockor. Behöver din klocka repareras eller vill du ha råd om hur du bäst sköter om din klocka? Välkommen in till oss!

Våra varumärken

Support

KundserviceBetalning & leveransKöpvillkorSaldo - Presentkort

Smycka

Om ossLediga jobbIntegritetspolicyHållbarhet

Adress

Smycka ABHamngatan 4652 24 KarlstadOrg nr 556205-9955

Sociala medier

FacebookInstagram