PresentinslagningHemleveransLeverans inom 3-5 dagarBetala med Swish
0

Favoriter

VÄLKOMMEN TILL SMYCKA UDDEVALLA

Vi älskar smycken och klockor och när du handlar hos oss vill vi att känslan av omtanke ska finnas kvar länge. Genom vår unika mix av kompetens, rätt varumärken, personlig service och genuin hantverkskunskap, har vi samma filosofi: att hjälpa dig att hitta personliga smycken och klockor för varje tillfälle i livet. Med vårt eget svensktillverkade varumärke Classic vågar vi påstå att vi är experter på förlovnings- och vigselringar. Kollektionen är stor men du kan också välja att designa din egen unika ring i samråd med vår skickliga guldsmed. Vi har även ett stort klocksortiment och urmakare på plats.  Vi önskar dig varmt välkommen till vår butik!

Öppettider

Måndag-Fredag: 10-20
Lördag: 10-18
Söndag: 10-18

Kontakta oss

Hitta butik

Torp Köpcentrum
451 76 Uddevalla

Med känsla för hantverk och det vackra

Classic är verkligen möjligheternas ring som passar för livet alla stora händelser. Ringarna tillverkas i Sverige av våra skickliga guldsmeder och vi använder oss av återvunnet guld. När du väljer Classic medföljer certifikat och en trygg försäkring. Du har alla möjligheter att sätta din egen personliga prägel på din Classic-ring.

Boka ringprovning

Hos oss kan du också boka ringprovning och få hjälp att hitta just din drömring. Vi går gemensamt igenom sortimentet för att hitta ringen som är perfekt för just din stil och smak. Maila oss på uddevalla@smycka.se för att boka tid.

Ta vara på tiden och dina äldre smycken

Här i butiken har vi egen verkstad för både ur och smycken. Vår uramakare och vår guldsmed kan hjälpa dig med i stort sett alla reparationer och omarbetningar. Så oavsett om din klocka behöver repareras eller om dina smycken behöver lite omvårdnad hjälper vi dig på plats i butiken. Välkommen in till oss!

Våra varumärken

Support

KundserviceBetalning & leveransKöpvillkorSaldo - Presentkort

Smycka

Om ossLediga jobbIntegritetspolicy

Adress

Smycka ABHamngatan 4652 24 KarlstadOrg nr 556205-9955

Sociala medier

FacebookInstagram